Imagina’t un ajuntament de tothom i per a tothom

Som Foment Martinenc i ens presentem a les eleccions municipals d’enguany. Però abans de presentar-te un programa, volem presentar-nos nosaltres mateixos. “Per què?” et preguntaràs. Doncs bé, a part d’un tema d’educació, perquè som conscients que ni el millor programa significa res si qui l’ha de dur a terme no està cent per cent compromès amb tot el poble i amb tots els seus habitants. I per això volem explicar-te com pensem i què significa per a nosaltres governar un consistori.

Bàsicament, com ja hauràs vist a la portada, per nosaltres la política i l’Ajuntament ets tu. I ell. I ella. I nosaltres. I vosaltres. I ells. I elles.O sigui, totes i tots.Els nostres valors


67
+

Afiliats

52
+

Reunions

50
+

Idees pel municipi

3
+

Grans projectes

Si vols saber més sobre nosaltres o et vols afiliar a Foment Martinenc...

contacta'ns

Els candidats

66 anys d'edat, casat, pare de dues filles. Veí de Sant Martí des de fa 33 anys. 45 anys dedicat professionalment a la notaria i més de 30 com a Oficial. Patró de les Fundacions l'Espiga i Vallformosa. Fundador del primer grup operatiu de l’A.D.F. de Sant Martí Sarroca. Amant horticultura, cuina, natura i golf.
Josep Maria Padullés

Oficial de notaria jubilat

28 anys d'edat, viu en parella. Natural i veïna de Sant Martí. Graduada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra. Amb diferents Postgraus relacionats amb la hisenda local i autonòmica. Actualment és Tècnica Superior d'Administració General a l'Ajuntament del Vendrell. Amant de la música i la natura.

Núria Galtés

Graduada en Dret

60 anys d'edat, casat, pare de dos fills. Natural i veí de Sant Martí. Ha treballat més de 40 anys a la banca, els darrers com a director de diferents oficines. Molt vinculat a diferents entitats del poble, Ex-President d'El Centre, Ex-President de l'AMPA Institut Alt Foix i Fundador del primer grup operatiu de l’A.D.F. de Sant Martí.
Xavier Bravos

Director de Banca prejubilat

48 anys d'edat, casat, pare d'una nena. Natural i veí de Sant Martí. Enginyer Industrial "Doctor per la Universitat Politècnica de Catalunya". Més de 20 anys dedicat a la Qualitat i el Medi Ambient en l'àmbit industrial. Aficionat al cinema.

Joan Olivella

Enginyer Industrial

37 anys d'edat, viu en parella, mare de dos fills. Veïna de Sant Martí des de fa 12 anys. Amb estudis superiors. Treballant en el món de les assegurances des de fa 10 anys i empresària d'aquest sector des de fa 2 anys. Li encanta passar el seu temps lliure amb la família i els amics.
Sònia Banchs

Directora oficina d'assegurances

42 anys d'edat, casat, pare de 3 fills. Veí de Sant Martí des del 2005. Informàtic de formació i Empresari des de l’any 2002. Les seves aficions, amb família i amics, són les rutes en bicicleta i excursions al desert en 4x4.

Òscar Gutiérrez

Comercial Freelance i Empresari

38 anys d'edat, viu en parella, pare de dos fills. Veí de Sant Martí. Tècnic Superior en el Desenvolupament d'Aplicacions Informàtiques, propietari de dues empreses relacionades amb les Noves Tecnologies (TIC) des de fa gairebé de 15 anys. Amant del motor i la natura.
Pau Estallo

Analista Programador i Empresari

40 anys d'edat, casada, mare d'un fill. Veïna de Sant Martí des de fa 3 anys. Administrativa d'un important celler de la comarca. De personalitat inquieta, emocionada de la vida i molt participativa. Aprofita les estones per exercir de mare, i descobrir l'entorn del poble a peu.
Montse Rovira

Administrativa

38 anys d'edat, casat, pare de dos fills. Veí de Sant Martí Sarroca des de l’any 2006. Més de 15 anys dedicat al món de la logística terrestre. Amant de la natura, rutes en bicicleta, món de la moto i la gastronomia


Josep Corbera

Transportista autònom

42 anys d'edat, casada mare de dos fills. Natural i veïna de Sant Martí (Barri Hostalets), Llicenciada en Filologia. Exerceix com a professora des de fa 18 anys. Li agrada molt llegir, caminar per la natura i escoltar històries.


Montserrat Domènech

Llicenciada en Filologia

65 anys d'edat, casat, pare d'una filla. Veí de Sant Martí des de fa 32 anys. Metge rural jubilat. 39 anys treballant com a metge al Penedès, 15 dels quals han estat com a Director de l’equip d’atenció Primària Penedès Rural. Aficionat a l’esport moderat, actualment dedicat a fer controls mèdics a esportistes.
Jordi Sanglas

Metge rural jubilat

40 anys d'edat, casada, mare de dues filles. Veïna de Sant Martí. Diplomada en Magisteri (Educació Infantil). Fa 14 anys que exerceix com a mestra a Sant Martí. Aficionada al temps lliure, llegir al costat del mar i el bon vi.


Maria Dolors Solà

Mestra d'Educació infantil

24 anys d'edat, solter, sense fills. Natural de Sant Martí. Amb una trajectòria professional durant 8 anys com a viticultor en l'empresa familiar. Aficionat a l'esport, motor i la natura.
Daniel Domènech

Viticultor

Contacta'ns